uitlaatservice

Klik op deze foto voor onze Facebook pagina!

Er zijn vele redenen te bedenken waarom men gebruik wil maken van een uitlaatservice. Iedere denkbare reden is voor ons een geldige reden om u en uw viervoeter van dienst te zijn! Van zo nu en dan een wandeling, tot het aanvullen van de dagelijkse (bewegings-)behoefte van uw trouwe viervoeter, u bent bij ons aan het juiste adres!

 

 

 

 

 

Mogelijkheden en kosten

Incidentele wandeling vanuit huis; € 10,- per half uur. Dit is handig wanneer u slechts af en toe gebruik maakt van de uitlaatservice.
De 2e en volgende hond op hetzelfde adres die tegelijk uitgelaten kunnen worden, gaan mee voor de helft van de prijs. De kosten zijn dan € 5,- voor de 2e hond en iedere volgende hond.

Incidentele uitlaat op de losloopweide: Wanneer u liever heeft dat de hond(en) lekker een half uur los kan lopen op onze omheinde hondenspeelweide zijn de kosten €12,50 voor 1 hond en de 2e en volgende hond(en) van hetzelfde adres kosten dan € 6.25 per hond. Dit is inclusief thuis ophalen, onder toezicht spelen/rennen/snuffelen en weer thuis brengen.

Strippenkaart voor wandelingen vanuit huis; € 90,-
Bij aankoop van een strippenkaart krijgt u 11 wandelingen (prijs per wandeling: € 8,18).
Vanaf de dag van aanschaf is deze strippenkaart 6 maanden geldig. De 2e en iedere volgende hond van hetzelfde adres gaan mee voor de helft van de prijs (2 honden = € 135,- ~ 3 honden = € 180,- ~ 4 honden = € 225,- ).

 

 

 

 

 

 

Strippenkaart uitlaat op de losloopweide; € 120,-
Bij aankoop van een strippenkaart krijgt uw hond 11 x 30 minuten volledige vrijheid op de omheinde hondenspeelweide (prijs per keer: € 10,90). Vanaf de dag van aanschaf is deze strippenkaart 6 maanden geldig. De prijs is inclusief thuis ophalen, onder toezicht spelen/rennen/snuffelen en weer thuis brengen. De 2e en iedere volgende hond van hetzelfde adres gaan mee voor de helft van de prijs (2 honden = € 180,- ~ 3 honden = € 240,- ~ 4 honden = € 320,-)

Hoe werken wij?

Wandelingen vanuit huis; Uw hond wordt individueel en aangelijnd uitgelaten gedurende minimaal 30 minuten.
Wandelingen zullen zo veel als mogelijk plaatsvinden buiten de bebouwde kom.
Indien gewenst kunnen wij gebruik maken van een lange lijn of uitrol lijn , zodat de hond wel bewegingsvrijheid heeft, maar niet weg kan lopen.

 

Indien u kiest voor het loslopen op onze hondenspeelweide moet u weten dat de honden hier niet alleen achtergelaten worden. Er is altijd iemand aanwezig om de hond(en) te observeren! Hierbij kunt ook u ook nog aangeven of u liever heeft dat de hond daar alleen is en met een balletje / speeltje vermaakt wordt of dat u de voorkeur heeft om uw hond met andere hond(en) te laten spelen (of juist absoluut niet).

Van deze regels kan, indien gewenst en in goed overleg, worden afgeweken. Maak uw wensen vooral kenbaar, dan kunnen we samen kijken voor een passende oplossing voor de hond(en)!

Voor meer (vrijblijvende) informatie kunt u contact opnemen via: info@dierist.nl of 06-13638184 (bel, sms of app).