Naast de online en offline lessen hebben wij ook een aanbod in Live’s en Lezingen.

Iedere week, op maandagavond om 19:00uur, gaat er een video online op Facebook en behandelen daarin een leuk (h)onderwerp. Daarna, om 19:30uur gaan we live om al je prangende hondenvragen te beantwoorden! Daarnaast is er in iedere live ook ruimte voor je eigen inbreng, het voorleggen van situaties en het stellen van al je (honden)vragen! Helemaal GRATIS en voor niks iedere week te bekijken, beluisteren en mee te doen. En uiteraard zijn ook alle onderwerpen onbeperkt terug te kijken! 
Als je ons leuk vind en volgt op Facebook dan krijg je automatisch een melding wanneer we live gaan en mis je dus niks!

Ook hebben wij diverse lezingen die je kan volgen via Dailymotion.

De gratis voorstelvideo vind je hier: Voorstellen

De lezingen op Dailymotion zijn niet gratis en zijn beveiligd met een wachtwoord. De kosten zijn slechts € 15,- per lezing. Na betaling krijg je het wachtwoord en kun je deze bekijken wanneer het jou uitkomt! Ook kun je deze zo vaak terugkijken als je wil én zit éénmalig een (video)bel consult / live Q & A van 15 minuten bij om onduidelijkheden of vragen omtrent die lezing te kunnen bespreken of advies op maat te krijgen voor je eigen hond(en). Dit mag ook per email indien je niet wil (video)bellen.

 

Je mag je via de app aanmelden (zie knop rechts onderin) of via email, dan krijg een betaalverzoek of de rekeninggegevens om het bedrag over te maken en na betaling ontvang je het wachtwoord. 
Wij registreren IP adressen, het doorgeven van de wachtwoorden aan derden is niet toegestaan. Indien wij dit aan de hand van het IP adres constateren, ondernemen wij juridische stappen.

Beschikbare lezingen;

Puppy-en Basisweetjes 
In deze lezing leer je alles ter voorbereiding op een nieuwe huisgenoot, de komst ervan en waar je in de eerste paar maanden met een pup, herplaatser of adoptant tegenaan kan lopen. Bijtgedrag, bench training, alleen leren zijn, voeding, verrijking, uitlaten, beweging, groei- en ontwikkeling, socialisatie, slaap & rust en nog veel meer! Nuttige lezing voor iedereen die een pup, herplaatser of adoptant heeft of binnenkort krijgt!

Puberteit 
In deze lezing leer je alles wat bij de puberteit komt kijken, wat houdt het in, waar moet je rekening mee houden, wat kan je in deze tijd verwachten, hoe kun je ermee om gaan en hoe kun je je hond (en jezelf) het prettigst door deze FASE heen helpen. Handig om deze lezing alvast te volgen voordat je hond in de puberteit terecht komt, maar zeker niet verloren als het al zover is!

Straffen vs Belonen
In deze lezing leer je heel veel over verschillende trainingsmethodes, wordt alles uitgelicht en uitgediept en wordt strafgerichte trainingen tegenover beloningsgerichte gezet. Onderbouwt met uitkomsten van diverse wetenschappelijke studies en moderne inzichten. Ook krijg je eyeopeners en inzicht in valkuilen van diverse trainingsmethoden. Nuttig en leerzaam voor iedere hondengeleider!

Voeding
In deze lezing leer je alles over de ingrediënten die een hond nodig heeft in zijn basisvoeding. Daarnaast worden alle ingrediënten individueel besproken, in welke voedingsmiddelen je die terug vind en hoeveel de hond er van nodig heeft. Verder leer je welke verschillende soort voer en voer’methodes’ er zijn en kun je na deze lezing zelf beoordelen of de voeding die je geeft, of wil gaan geven, alles bevat en dus goed is voor je hond. Hierdoor wordt je minder afhankelijk van de mening of visie van je dierenspeciaalzaak of dierenarts.

Parasitaire zaken
In deze lezing leer je alles over inwendige en uitwendige parasieten bij je hond. Wat zijn het, wat doet ze, wat zijn de gevaren, hoe te herkennen, hoe te (be)handelen of niet en tips over de algehele weerstand van je hond.

Herken de gezonde hond
In deze lezing leer je je hond te beoordelen op zijn of haar gezondheid. Want als je weet wat gezond / normaal is, dan (h)erken je ook sneller afwijkingen, aandoeningen en ziektes. Wist je bijvoorbeeld dat je alleen al de ogen van je hond op 13 criteria kan beoordelen? Ook leer je hoe je kleine ongemakken zelf kan oplossen. Hele nuttige en leerzame lezing om nog beter naar je hond te leren kijken.

Vuurwerk
In deze lezing leer je wat stresssignalen zijn, hoe je angst bij je hond herkent, het verschil tussen emotie en gedrag en wat je vooral wel en beter niet kan doen voor en met je hond. Omdat ‘vuurwerk-training’ heel veel tijd, energie en toewijding kost kan het heel nuttig zijn deze lezing te volgen tussen grofweg februari en oktober, hoe eerder in het jaar hoe beter; want dan heb je ruim tijd tot de volgende jaarwisseling. Boordevol tips en handvatten waarmee je je hond kan helpen vuurwerk angst te voorkomen en hoe je met de angst van je hond kan omgaan.