Aanmelden voor de groepsapp? Gebruik de button rechts onderin op deze pagina om een appje te sturen, dan kunnen we je toevoegen. Ook kan dat door een mailtje te sturen naar info@dierist.nl met je mobiele nummer.

LET OP: Gereserveerd voor privégebruik op:

11-11 gereserveerd van 12:00-13:00uur voor privégebruik

verder open volgens normale openingstijden.

Met gepaste trots hebben wij op 19-11-2016 een Hondenspeelplaats geopend! Een ruime omheinde grasweide waar honden vrij kunnen loslopen zonder gevaar van verkeer, zonder hardlopers/fietsers om achteraan te jagen, waar ze niet kunnen weglopen en waarbij sociaal contact tussen mensen en honden voorop staat! De omheining varieert tussen 120cm en 160cm hoog schapengaas met daarboven nog een stroomlint (zonder stroom!!). De hond even écht hond laten zijn, geen beperking van een riem, geen verplicht aangelijnd kort rondje maar even flink de poten strekken, contact maken met andere mensen en soortgenoten, heerlijk snuffelen en moe en voldaan weer mee naar huis!
speelplaatsapp

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag geopend
van 9:00 tot 12:00 uur
en van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag geopend van 9:00-17:00 uur

Op zondagen en feestdagen zijn wij GESLOTEN.

Prijzen

Los bezoek = € 2,50 voor de eerste hond. Iedere volgende hond van hetzelfde adres = + € 1,- per hond
Dit is voor 1x entree, u kunt dan binnen de gestelde openingstijden blijven zolang u wenst.
Weekkaart = € 10,- voor 1 hond, voor 2 of meer honden van hetzelfde adres € 15,-
Maandkaart = € 25,- voor 1 hond, voor 2 of meer honden van hetzelfde adres € 35,-
Jaarkaart = € 150,- voor 1 hond, voor 2 honden of meer van hetzelfde adres € 200,- (= de allerbeste deal!!)

De betaling dient contant en gepast betaald worden in de collectebus die aan het entreehek hangt. 

Met de week-, maand- en jaarkaart kunt u de hondenspeelplaats onbeperkt gebruiken binnen de gestelde openingstijden behalve op momenten dat deze gereserveerd is.
Wij communiceren op deze pagina, via Facebook en in de groepsapp wanneer er reserveringen zijn.
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/allesvandierist/?fref=ts

Reserveren kan via info@dierist.nl of de WhatsApp button op deze pagina!

Huisregels

• Niemand wil graag in de hondenpoep trappen, ruim de ontlasting van uw hond daarom altijd op! Met de beschikbare schep en hark kunt u de ontlasting in de sloot deponeren. Indien u van zakjes gebruikt maakt verzoeken wij u deze mee naar huis te nemen.
• Bij aanwezigheid van andere honden dienen tuigen en halsbanden uitgedaan te worden voor de veiligheid van uw eigen- en andere honden
• Het is niet toegestaan de hond(en) onbeheerd achter te laten op de Hondenspeelplaats!
• Er kunnen honden zijn die heel druk spelen, daarom is het niet verstandig (jonge) kinderen mee te nemen naar de Hondenspeelplaats. Het is niet verboden ze mee te nemen, maar is uiteraard wel op eigen risico.
• Wanneer er meerdere honden op de Hondenspeelplaats zijn, kunt u het beste geen speelgoed aan uw hond geven, dit om conflicten onderling te voorkomen. Indien u alleen bent kunt u natuurlijk naar hartenlust gooien met een balletje of ander favoriet speelgoed. In de aanwezige caravan ligt altijd wel iets waar u de hond mee kan vermaken.
• Laat geen restafval slingeren op de Hondenspeelplaats!
• Wanneer u twijfelt of uw hond zich netjes zal gedragen, kunt u kiezen voor het gebruik van een muilkorf. Zo voorkomt u schade bij anderen!
• Houdt uw hond tot binnen de Hondenspeelplaats altijd aangelijnd!
• Zorg ervoor dat uw dier goed ingeënt is (of een geldige titerbepaling heeft) en zorg voor regelmatige ontworming of mestonderzoek!
• U blijft altijd verantwoordelijk voor uw eigen (of meegebrachte) hond, houdt hem dus goed in de gaten!
• Dwang- en strafmiddelen zijn verboden! Dit geldt voor het volledige terrein.
• Het betreden- en gebruik maken van de Hondenspeelplaats is volledig op eigen risico. Dierist is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele blessures of schade.
• Het is mogelijk de Hondenspeelplaats te reserveren. Denk hierbij aan een (honden)verjaardag, honden met minder sociaal gedrag, een speciale training (speuren, perfect recall, enz), een bijeenkomst van een kennel, enzovoorts. Wanneer de Hondenspeelplaats gereserveerd is, wordt dit op facebook en in de groepsapp gecommuniceerd en kunnen anderen er geen gebruik van maken.
• Bij misdragingen of het niet naleven van de huisregels wordt u verzocht de Hondenspeelplaats te verlaten. Er wordt in geen geval geld terug gegeven.

Wanneer iedereen zich aan de huisregels houdt kunnen we samen een fijne plek creëren. Een plek waar honden, zonder beperking van een riem, van ‘de vrijheid’ kunnen genieten. Waar de baasjes niet steeds alert te hoeven zijn of er een fietser, hardloper of (gemotoriseerd) voertuig aankomt. De hond lekker de ruimte heeft om goed de poten te kunnen strekken. Waar het mogelijk is om helemaal alleen met de hond te spelen/trainen of juist met een groep(je) af te spreken voor ongedwongen sociaal contact tussen baasjes en honden!